| ||||||
|
||||||
|
| 25-04-2009 05:01 PM |
Mesaj Sayısı: 4 Katılım Tarihi: 14.12.07 Konum: Mersin Yaş : 22 ![]() |
|
Kurugöl.com'un sitesinin suanki görünümü ve içeriğini açıkcası hiç beğenmedim.Kurugöl.com anasayfası gereksiz reklam butonları gerekse anasayfanın sol köşedeki içerik kategorileri birbirine karışmış ve okunmamaktadır.Sitenin gereksiz reklam butonlarından arındılıp daha kapsamlı ve kategorilere daha kolay erişilip ve daha kolay anasayfa olabilirdi. |
| 26-04-2009 01:54 AM | Düzenleyen porti 26-04-2009 02:16 AM |
Browser ayarlarınızda bir sorun olabilir, birbirine giren herhangi bir menu yok, gayet muntazam duruyor, önceki menu ile aynı menude bir değişiklik yapılmadı Ama sizin için Sade bir menu ayarlayacağım . Umaarım başka biriside ben bunu beğendim demez ![]() REklamlara gelince Sizin gereksiz dediğiniz o reklamlar sitenin giderleri için gelir sağlıyor, eğer derseniz ki siz o reklamları kaldırın ben giderleri karşılarım. Hay Hay hemen kaldıralım. ![]() Taşın altına elini koyan kimse olmayınca bu tür reklam alma yoluna gittik, daha iyi hizmet verebilmek için maddi sıkıntımızın olmaması gerekiyor. Bunu anlayışla karşılayacağınızı sanıyorum. Hatta o beğenmediğiniz reklamlara umuyorum ara sıra tıklarsınız. Saygılar |
| 26-04-2009 05:03 PM | ||
Mesaj Sayısı: 13 Katılım Tarihi: 04.12.07 Konum: istanbul Yaş : 26
| ||
| PORTI ABI BAKMA SEN BU SEMIHE GAYET GUZEL OLMUS SITE COK BEYENDIM ELLERINE SAGLIK....... |